In 2018 heb ik de huisartsopleiding afgerond aan de universiteit te Utrecht. Sindsdien ben ik werkzaam als huisarts bij Quin dokters in Amersfoort Vathorst en bij de Boog in Almere Kruidenwijk. Daarnaast doe ik veel diensten op de huisartsenpost in Amersfoort en Almere. Het huisartsenvak is een prachtig vak wat ik met veel plezier doe. Echter, als welkome afwisseling ben ik mij daarnaast ook gaan bekwamen in de cosmetische tak van sport. Je hebt hier niet te maken met zieke mensen maar met mensen die de bestaande middelen willen gebruiken om zichzelf er net wat beter uit te willen laten zien; iets waar ik als arts en als persoon volledig achter sta.

BIG: 99917587001

“Je uiterlijk is je visitekaartje”
Je uiterlijk is nu eenmaal je visitekaartje naar de buitenwereld toe. We worden allemaal ouder en dat gaat helaas gepaard met huidverslapping en verdwijning van bot en vetweefsel met als gevolg dat rimpels ontstaan. Het is mooi werk als je als cosmetisch arts die veroudering minder zichtbaar kunt laten zijn en zo iemand weer kan laten stralen!

Het doel
Het doel van de cosmetiek is de persoon mooier te maken zonder dat het duidelijk zichtbaar is dat er aan is ‘gesleuteld’. Een frisser en jonger overkomen en een natuurlijk voorkomen zorgen ervoor dat het zelfvertrouwen toeneemt en iemand zich lekkerder in zijn vel gaat voelen; en dat showt! Het gaat dus niet puur om die ene rimpel, maar om het effect wat die rimpel heeft op je hele uitstraling. Waarom de natuur niet een handje helpen met een kleine touch-up? Een rimpelbehandeling is een mooi middel om de meest voorkomende rimpels weg te werken door de onderliggende spier te verslappen terwijl fillers een mooie aanvulling kunnen zijn om de huid wat op te vullen zodat de huid wordt glad gestreken en de rimpel verdwijnt. Kleine ingreepjes met een groots effect!

Tevens voer ik bovenste ooglidcorrecties uit; een ingreep waar ik veel plezier aan beleef omdat ik graag met mijn handen bezig ben en erg nauwkeurig en precies kan werken. Naast mijn werk als huisarts en cosmetisch arts boetseer ik graag; ik ben bedreven in realistisch boetseren met de mens als voornaamste bron van inspiratie. Ik boetseer graag handen en portretten. Het plezier in dat fijne werken komt dus mooi terug in de kleine chirurgische ingrepen die ik uitvoer op mijn werk. Door precies en nauwkeurig te werken behaal je het beste resultaat; en dat is belangrijk als je werkt in het gezicht!

Ik heb de wens mij te blijven ontwikkelen in mijn werk als cosmetisch arts en mijn expertise uit te breiden in de toekomst.

Ik hoop u te treffen in de Oranjeklinieken!