Voor en na

Benieuwd naar de resultaten van behandelingen bij Oranjeklinieken?
Bekijk hieronder dan onze voor- en na-foto’s!

Bovenooglidcorrecties

 

Waarom Voor en Na Foto’s?

1. Transparantie

We begrijpen dat het nemen van de stap naar een rimpelbehandeling, ooglidcorrectie of oorlelcorrectie een belangrijke beslissing kan zijn. Onze voor en na foto’s geven een transparant beeld van de mogelijke resultaten, zodat je weloverwogen keuzes kunt maken, wel zo transparant.

2. Realistische verwachtingen

Het bekijken van voor en na foto’s helpt bij het vormen van realistische verwachtingen. Iedereen reageert anders op behandelingen, maar deze foto’s bieden je een indicatie van welk resultaat haalbaar is.

3. Betrouwbare artsen

De foto’s tonen niet alleen de resultaten, maar getuigen ook van de vaardigheid en deskundigheid van onze gecertificeerde artsen. Je kunt erop vertrouwen dat jouw behandeling wordt uitgevoerd door bevlogen professionals met oog voor detail.

Bespreek je wensen
Hoewel deze foto’s een waardevol hulpmiddel zijn, is elk lichaam uniek. Daarom nodigen we je uit voor een gratis persoonlijk consult waarin we jouw specifieke wensen en verwachtingen kunnen bespreken. Onze artsen staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het kiezen van de behandeling die het beste bij je past!

OranjeKlinieken: Wij helpen jou (weer) lekker in je vel te zitten! 

Lipfillers

Lipfiller (2)

Kaaklijnfillers

Midface fillers

Filler midface
Rimpelbehandeling voorhoofd
huidveroudering voor na