Home » Strakke kaaklijn

Strakke kaaklijn

Een strakke kaaklijn is hét kenmerk van jeugdigheid en schoonheid. Geen wonder dat het accentueren van de kaaklijn over de jaren heen steeds populairder is geworden! Een goed gedefinieerde en ononderbroken kaaklijn zorgt voor een strakker en slanker ogend gezicht en een jeugdige uitstraling, voor zowel mannen als vrouwen. Benieuwd hoe je je kaaklijn kunt accentueren? Lees snel verder!

Afspraak maken?


Boek afspraak


Onze klanten zijn blij met ons.
Lees hun ervaringen op Feedbackcompany.nl.

Kaaklijn verstrakken met kaaklijn filler

We merken dat met de tijd de stevigheid en elasticiteit van de huid vermindert en de botstructuur door het verouderingsproces verandert. Dit zorgt ervoor dat de strakke contouren van de kaaklijn vervagen en de hoekige V-vorm verdwijnt. Gelukkig is het mogelijk om je kaaklijn weer te verstrakken door een simpele procedure: het gebruik van fillers. Bij OranjeKlinieken maken we gebruik van reguliere fillers en de dermal filler Radiesse.

Verslapte Kaaklijn

Fillers om te accentueren

Fillers staan voornamelijk bekend voor het opvullen, maar ze worden ook gebruikt voor het accentueren en definiëren van bepaalde gebieden. Bij het verstrakken van de kaaklijn wordt er een filler in het uiteinde van de kaak geïnjecteerd, waardoor de kaak zich vormt naar een V en er een strakke lijn wordt gecreëerd tussen de hals en de kaak.

De voordelen van kaaklijn filler

Een kaaklijn filler heeft meerdere voordelen. Om je een goed overzicht te geven hebben we de grootste voordelen voor je op een rijtje gezet:

  • Het definieert de kaaklijn en kaakhoek.
  • Het accentueert de kin.
  • Het vormt een strakker en slanker ogend gezicht.
  • Het creëert een scheiding tussen gezicht en hals.
  • Het is een korte en simpele behandeling.
  • Een operatie is overbodig.

De behandeling met kaaklijn filler

Het resultaat van een strakke kaaklijn kan dus behaald worden door een kaaklijn filler. Om je een goed beeld te geven van hoe dit proces eruitziet, hebben we de behandeling in 3 delen voor je ingedeeld: voor, tijdens en na de behandeling

Voor de behandeling

Als je overweegt om je kaaklijn te laten verstrakken met fillers, is het altijd mogelijk om een persoonlijk gesprek aan te vragen met één van de BIG-geregistreerde artsen binnen OranjeKlinieken. Aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden. Tijdens het intakegesprek maak je kennis met de arts, de procedure rond de behandeling, de nazorg en de mogelijke complicaties. Hierbij komen ook je wensen, eventuele klachten, de medische voorgeschiedenis, medicijngebruik en eventuele allergieën aan bod. Op deze manier wordt er met alles rekening gehouden en kan er beoordeeld worden welk soort filler geschikt is voor jou.

Aan het einde van het intakegesprek worden er foto’s gemaakt voor in het medisch dossier, zodat je het eindresultaat kunt vergelijken met de ‘before’ foto’s.

Tijdens de behandeling

Tijdens de behandeling injecteert de arts met behulp van zeer dunne naaldjes de filler onder de huid van de kaaklijn, aan beide uiteinden. Omdat de filler onder andere bestaat uit verdovingsmiddel, wordt de behandeling als vrijwel pijnloos ervaren.

Na de behandeling

Nazorg is erg belangrijk na het verstrakken van je kaaklijn met fillers. Je huid heeft na de behandeling vooral rust nodig. Probeer daarom contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te vermijden. Zo voorkom je dat je de filler naar een ongewenst gebied drijft. Het is om deze reden ook niet nodig om de kaak te masseren, tenzij dit je wordt aangeraden door de arts.

Verder wordt er geadviseerd om tot 6 uur na het verstrakken van de kaaklijn geen make-up te gebruiken. Wel is het belangrijk om het behandelde gebied zo goed mogelijk tegen de zon te beschermen – vooral tijdens de eerste dagen na de behandeling. Stel je huid zo kort mogelijk bloot aan de zon en vermijd de zonnebank. Gebruik voor de zekerheid een zonnebrandcrème en draag zo nodig een beschermende zonnehoed.

Tot slot is het raadzaam om geen pijnstillers zoals ibuprofen of aspirines te gebruiken vanwege het stimulerende effect daarvan op blauwe plekken en verkleuringen. Mocht je toch gebruik willen maken van pijnstillers, dan adviseren wij om paracetamol te gebruiken.

Het resultaat van de behandeling

Na het opvullen van de kaaklijn zal het herstel vrij snel verlopen. Het resultaat is direct zichtbaar en na twee weken optimaal. Hyaluronzuur wordt na ongeveer 9 tot 12 maanden volledig afgebroken door het eigen lichaam. Je kunt de behandeling om die reden dus meerdere keren herhalen.

De kosten van het verstrakken van de kaaklijn

De kosten van het verstrakken van de kaaklijn met een kaaklijn filler verschilt per persoon en per situatie. Bij OranjeKlinieken start de prijs bij € 610.

Tot slot

Hoewel er meerdere manieren zijn om een strakkere kaaklijn te krijgen, is de snelste en meest effectieve manier de behandeling met kaaklijn fillers. De filler definieert de kaaklijn- en hoek, accentueert de kin, vormt een slanker ogend gezicht en creëert een scheiding tussen het gezicht en de hals. Daarnaast is een operatie overbodig en ben je niet maandenlang bezig met het trainen en overbelasten van de kaak. Een filler behandeling duurt maar zo’n 20 minuten en je hebt er tot wel 12 maanden plezier van.

Heb je een vraag?

Bel direct: (033) 2462546
Maandag: 13:00 - 17:00
Dinsdag - Zaterdag: 10:00 - 17:00

Maak een afspraak Vrijblijvend adviesgesprek

Online afspraak


Afspraak voor een behandeling?

Een afspraak maken voor een behandeling. Bel ons op 033 2462546  of maak direct online een afspraak.

Afspraak maken bel: 033-2462546