Rimpelbehandeling

Injecties met botuline toxine worden gebruikt om rimpels te verzachten en het gezicht weer een frisse boost te geven waardoor er een jeugdigere uitstraling ontstaat. Behalve het gezicht is botuline toxine ook een uitstekende remedie tegen overmatig zweten van de oksels.

Introductie

Al sinds de jaren 70 worden rimpelbehandelingen succesvol in de geneeskunde toegepast. Als we spreken over ‘rimpelbehandeling’, bedoelen we daar dan ook mee behandelingen met botuline toxine.

Botuline toxine is een een eiwit die de prikkel overdracht blokkeert bij de overgang van de zenuw naar de spier. botuline toxine  wordt in- of nabij de spieren die rimpels of groeven veroorzaken geïnjecteerd. De blokkade met botuline toxine beschadigt geen zenuwen of klieren. Het leidt slechts tot een tijdelijk effect. Voor zover bekend zijn er geen risico’s of bijwerkingen bekend. Er zijn meerdere merken botuline toxine op de markt in diverse prijsklassen en met wisselende resultaten. OranjeKlinieken maakt uitsluitend gebruik van A-merken welke een langdurig- en veilig effect garanderen.

Online afspraak

Boek een afspraak voor een vrijblijvend consult of boek meteen een behandeling in met een van onze specialisten.


Rimpelbehandeling in kliniek Amersfoort

Maak een online afspraak in onze kliniek in Amersfoort voor behandelingen met botuline toxine. U kunt bij ons een rimpelbehandeling consult inplannen om de mogelijkheden te bespreken met een van onze ervaren artsen. Wij plannen hiervoor voldoende tijd in zodat wij u ook eventueel direct kunnen behandelen.