Home » Injectables » Fillers » Collageen behandeling

Collageen behandeling

Laat jouw huid de eerste tekenen van huidveroudering zien? Voel je dat het volume in je gezicht steeds minder wordt en zie je een toename van rimpels? Dit heeft helaas te maken met het feit dat als je ouder wordt, het natuurlijk collageen van je huid afneemt. Als gevolg hiervan verslapt je huid en ontstaan er rimpels en plooien in je gezicht. Een belangrijke bouwstof bij het bepalen van jouw huidkwaliteit is Collageen samen met Elastine. Wist je dat maar liefst 70% van het gewicht van je huid voor rekening komt van collageen?

Uiteraard ben je niet de enige die de wens heeft voor een mooie huid. Als we hier wetenschappelijk naar kijken, wordt de kwaliteit van de huid bepaald op basis van vier eigenschappen:

 • stevigheid;
 • een egale teint;
 • een egale huidstructuur;
 • een stralende huid.

“Collageen is het geheim tot een mooie huid”

Onze klanten zijn blij met ons.
Lees hun ervaringen op Feedbackcompany.nl.

Afspraak boeken

Het Resultaat

Misschien droom je van een frisse, jeugdige blik en weer de stralende huid van vroeger. Collageen helpt jou om je huid strak en stevig te houden en draagt bij aan een jeugdiger uiterlijk. Bij OranjeKlinieken maken we gebruik van Radiesse®, een filler van hoogwaardige kwaliteit met het volgende resultaat:

 • Direct een liftend effect na de behandeling, waarmee jouw huid wordt verstevigd.
 • Vanaf de eerste weken na de behandeling tot wel twaalf maanden wordt de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd én de kwaliteit van elastine verbetert.
 • Tot slot geeft het nieuw aangemaakte collageen een langdurig effect tot wel één jaar en in sommige gevallen zelfs langer. Vanzelfsprekend zijn hierin de resultaten persoonsafhankelijk.

“Stimuleer de productie van collageen van binnenuit”

OranjeKlinieken wil graag dat jij weer lekker in je vel zit. Wij doen ons best om jouw uiterlijk te matchen met je innerlijke schoonheid en jouw zelfvertrouwen weer te boosten. Dankzij een behandeling met Radiesse wordt de productie van collageen van binnenuit gestimuleerd. Dit komt onder andere doordat Radiesse een regeneratieve biostimulator is, waarvan de unieke samenstelling en technologie zijn afgestemd op de specifieke behoeften van jouw huid. De filler heeft een bewezen veiligheidsprofiel op basis van wetenschappelijke en klinische ervaringen, 98% van de behandelde klanten zijn erg tevreden over de resultaten.

De bevlogen artsen bij OranjeKlinieken hebben jarenlange ervaring in de medische zorg. Daarnaast zijn onze artsen getraind en op de hoogte van de nieuwste en beste technieken. We durven met vertrouwen te zeggen: Bij ons ben je in goede handen.

Plan direct mijn afspraak

Radiesse behandeling

De duur van de behandeling is afhankelijk van jouw wensen en varieert van 30 minuten tot 60 minuten. Tijdens de behandeling zal je meer comfort ervaren vanwege de vermenging met een verdovingsmiddel. En na de behandeling? Dan kun je direct weer je normale werkzaamheden hervatten.

Zoals je hier kunt lezen, is Radiesse een veelzijdige filler die vele mogelijkheden biedt om jouw gezicht weer te laten stralen. Door je bij OranjeKlinieken te laten behandelen met Radiesse wordt jouw huid weer steviger met een natuurlijke, frisse uitstraling als resultaat. Niet alleen een resultaat voor nu, maar ook voor de langere termijn.

 • Directe correctie van matige tot diepe rimpels
 • Direct liftend effect en herstel van jouw gezichtscontouren
 • Stimulatie van de aanmaak van jouw natuurlijke collageen
 • Langdurige verbetering van de huidkwaliteit
 • Resultaten die wel een jaar of langer aanhouden
 • Eenvoudige en gemakkelijke behandeling

Klaar om weer lekker in je vel te zitten? Boek dan een gratis vrijblijvend consult met een van onze gecertificeerde artsen en word weer jezelf!

Heb je een vraag?

Bel direct: (033) 2462546
Maandag: 13:00 - 17:00
Dinsdag - Vrijdag: 10:00 - 17:00

Vrijblijvend adviesgesprek Maak een afspraak

Veelgestelde vragen

Hoelang heeft Radiesse effect?

Het effect van Radiesse is afhankelijk van leeftijd, leefstijl, huidtype, metabolisme en het behandelde gebied, maar normaal gesproken tot wel 12 maanden. Bij sommige mensen blijft het resultaat wel 18 tot 24 maanden zichtbaar.

Vanaf welk moment is het resultaat van Radiesse zichtbaar?

Bij lifting, contouren en volumeherstel is het effect direct zichtbaar.

Hoe wordt Radiesse ervaren?

98% van de klanten is tevreden met het resultaat.

Voor welke zones kan Radiesse gebruikt worden?

Radiesse kan worden ingezet voor de behandeling van ingevallen wangen, de neus-lippenplooi, marionetlijnen, hals, decolleté, handen, correctie van de kaaklijn en een totale gezichtscorrectie met behoud van een natuurlijk resultaat.

Is Radiesse veilig?

Radiesse is bewezen veilig. Dit is gebaseerd op wetenschappelijke en klinische ervaringen en voldoet aan de hoogste standaard voor kwaliteit en werkzaamheid.

Hoelang is de hersteltijd na een behandeling?

Na de Radiesse behandeling heb je weinig tot geen hersteltijd nodig. Meestal kun je jouw normale activiteiten direct hervatten na de behandeling.

Online afspraak