Injectables

OranjeKlinieken is gespecialiseerd in behandelingen met injectables zoals rimpelbehandeling en fillers. Er wordt gewerkt met wetenschappelijk bewezen veilige,- moderne- en effectieve behandelmethodes, zodat de hersteltijd minimaal is en de ingreep vrijwel pijnloos.

Zo maken wij, waar mogelijk bij fillers, gebruik van de naaldloze techniek ‘canules’, dit is de nieuwste injectietechniek, waardoor de behandeling vrijwel pijnloos is en de kans op blauwe plekken minimaal.

Onze behandelingen

BIG Geregistreerd
Al onze gespecialiseerde artsen zijn BIG geregistreerd. Deze artsen komen niet net uit de schoolbanken maar hebben jarenlange praktijkervaring en specialisatie op het gebied van injectables. Door constante bijscholing wordt de kennis op peil gehouden en duurt de behandeling niet langer dan strikt noodzakelijk.

Voor een optimaal- en veilig resultaat met een langdurige werking, wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van de allerbeste kwaliteit producten. Dit betekent dat er geen goedkopere merken worden aangeboden om de prijs te drukken. OranjeKlinieken doet geen concessie  aan de kwaliteit en veiligheid  en biedt een hoogstaande behandeling tegen een concurrerende prijs met minimale risico’s . Hierbij staan deskundigheid, veiligheid en hygiëne voorop.