OranjeKlinieken, lekker in je vel.

OranjeKlinieken is gevestigd in het Medisch Centrum Heideweg te Amersfoort. Er worden kleine chirurgische behandelingen en injectables uitgevoerd door gespecialiseerde artsen, waarbij de nadruk ligt op kwaliteit, professionaliteit en persoonlijke aandacht. Al onze bevlogen artsen zijn mensenmensen met jarenlange ervaring in de medische zorg.

Door de constante bijscholing en medische specialisatie, zijn wij in staat om absolute kwaliteit te bieden tegen een prima prijs, waarbij we een eerlijk en persoonlijk advies hoog in het vaandel hebben staan en de natuurlijke schoonheid voorop staat.
Zowel de behandelkamers, als de behandelingen zijn state-of-the-art, waardoor de kans op complicaties en de hersteltijd geminimaliseerd wordt.

bekijk artsen

Onze visie

Bij OranjeKlinieken bekijken we schoonheid vanuit een eigen perspectief. Dit perspectief komt voort uit onze voornaamste doelstelling: het verkrijgen van het mooiste, meest natuurlijke resultaat en tekenen van veroudering zoveel mogelijk voorkomen. 

Hierbij wordt er voor jou een persoonlijk behandelplan opgesteld door onze ervaren cosmetisch artsen. Om een zo passend mogelijk advies te geven kijken we naar de unieke vorm van je gezicht. Wij vinden het belangrijk dat je gezicht in harmonie blijft. Niemand wil een gezicht dat zichtbaar of opvallend behandeld is. Alleen jouw frisse uitstraling mag opvallen. 

GRATIS CONSULT

Indien je een vrijblijvend consult wilt met een van onze artsen kunt u dit online boeken of telefonisch een afspraak maken

direct afspraak maken