Veel rimpels worden veroorzaakt doordat de huid door het verouderen slapper wordt en het onderhuidse vet en botvolume in het gezicht vermindert. Met fillers wordt het volume aangevuld, waardoor je huid plaatselijk meer op spanning komt te staan. Zodoende worden rimpels en lijntjes minder zichtbaar en ziet je huid er gladder uit. Het gezicht krijgt hierdoor haar natuurlijke contouren weer terug. Het kan ook zo zijn dat het gezicht nooit het gewenste volume gehad heeft, denk bijvoorbeeld aan de lippen.

DE FILLER BEHANDELZONES

Lippen opvullen
Met het verstrijken van de jaren verliezen de lippen hun volume. Ze worden dunner en smaller waardoor ze kunnen vervormen tot streepjes en er een strengere uitstraling ontstaat. Met een filler krijg je jouw jeugdige, volle lippen weer terug. Ook als je van nature zeer dunne lippen hebt, kan de arts wat volume toevoegen waarbij het uitgangspunt altijd zal zijn dat jouw natuurlijke schoonheid gewaarborgd blijft.

Rokerslijntjes
Door het veelvuldig tuiten van de bovenlip ontstaan verticale lijnen die ook wel ‘rokerslijntjes’ worden genoemd. Ook bij niet rokers worden deze lijntjes vaak dieper naarmate je ouder wordt. Met een filler gaat het gezicht er minder streng – en jeugdiger uitzien.

Marionetlijnen
Dit zijn de lijnen die je mondhoeken als het ware naar beneden trekken. Ze lopen van de mondhoeken naar de onderkaak/kin. Deze lijnen laten je gezicht er ouder en strenger uitzien.
Met een filler zijn deze marionetlijnen goed te behandelen met onmiddellijk resultaat. Het effect is een jonger en vrolijker gezicht.
De behandeling van marionetlijnen wordt vaak gecombineerd met de neus-lippenplooi  behandeling voor een nog mooier resultaat.

Jukbeenderen
Ingevallen wangen veroorzaken vaak een vermoeide en niet fitte uitstraling. Door het volume met een filler te herstellen krijg je jouw jonge, gezonde, jeugdige wangen weer terug.

Neus-lippenplooi
De neus-lippenplooien lopen van de neusvleugels naar je mondhoek. Met name door veelvuldig lachen worden ze dieper en dus beter zichtbaar. Soms zitten ze er al op jonge leeftijd, anderen krijgen ze pas later. Deze plooien opvullen met een filler maakt je blik vriendelijker en frisser.
De behandeling van de neus-lippenplooi wordt vaak gecombineerd met wat extra volume van het jukbeen. De huid wordt hierdoor weer iets strakker wat het effect van de neus-lippenplooi versterkt.

Kaaklijnvolume
Een strakke kaaklijn in een v-vorm is het kenmerk van jeugdigheid en schoonheid.
Naarmate we ouder worden verslapt de kaaklijn door volumeverlies en afname van bot- en spiermassa. Hierdoor gaan de wangen hangen en verdwijnt de v-vorm.
Met een filler worden deze contouren hersteld.
De behandeling van kaaklijn wordt vaak gecombineerd met volumeherstel van je wangen wat een nog jeugdiger resultaat geeft.

De Slapen
De slapen (het gebied aan de buitenzijde van de ogen) kunnen door veroudering dunner en minder elastisch worden. Hierdoor ontstaan er rimpels naast de buitenste ooghoeken. Hierdoor kun je er ouder uitzien dan nodig is. Door middel van fillers wordt het huidvolume vergroot zodat de rimpels minder zichtbaar zijn. Deze fillers geven een direct effect.

Traangootje
De traangoot loopt vanaf de bovenkant van de neus richting het gebied onder de ogen. Naarmater je ouder wordt gaat de huid in dit gebied zakken. Dit leidt tot rimpels en/of donkere kringen onder de ogen. Zodoende toont de huid ouder en vermoeid. Ook erfelijkheid kan een rol spelen, alsmede omgevingsfactoren. Omdat de huid hier erg dun is zijn deze verouderingssymptomen eerder zichtbaar dan op andere plekken in het gezicht. Een ooglidcorrectie kan een  goede oplossing zijn. Ben jij, bijvoorbeeld qua leeftijd, nog niet toe aan een ooglidcorrectie dan is een fillerbehandeling een prima alternatief met een direct effect.

Kincorrectie
De kin heeft een centrale plek in het gezicht en is daarom erg belangrijk voor onze gezichtscontour. De vorm en het volume van de kin spelen een belangrijke rol in jouw uitstraling en aantrekkingskracht
Is je kin een storende factor in je gezicht, omdat je bijvoorbeeld vindt dat deze niet in verhouding is met de rest van je gezicht? Met een filler kan een te kleine – of te korte kin mooi hersteld worden. De filler zorgt ervoor dat het volume in de kin vergroot wordt. Deze behandeling is niet ingrijpend en vrijwel pijnloos (in tegenstelling tot een operatie die tot voor kort de enige oplossing was).
De filler welke vlak onder de huid wordt ingebracht, verstevigt de kin en heeft een liftend effect.

GARANTIE, JOUW TEVREDENHEID IS ONS SUCCES

Met ons team van gespecialiseerde artsen, de veiligste behandelmethodes en kwalitatief zeer hoogwaardige producten, streven wij naar een grote klanttevredenheid. Echter, elk individu is uniek. Zodoende kan het gebeuren dat je niet helemaal tevreden bent. Onze garantievoorwaarden zijn dusdanig dat een gezamenlijke oplossing binnen handbereik ligt.

ORANJEKLINIEKEN, LEKKER IN JE VEL

Restylane

Er zijn diverse fillermerken op de markt, met wisselend resultaat.
Voor onze behandelingen gebruiken we tijdelijke, biologisch afbreekbare fillers van het veilige, kwalitatieve en betrouwbare merk RESTYLANE.

Meer info? Bel ons: 033-2462546

Resultaat

Restylane is een hyaluronzuur filler waarbij het resultaat direct zichtbaar is en binnen twee weken optimaal. Deze filler stimuleert de aanmaak van collageen in de huid, waardoor de huid verjongt. Hyaluronzuur blijft 3 tot 18 maanden in de huid en wordt daarna volledig afgebroken door het eigen lichaam.
De arts bepaalt samen met jou welke Restylane filler het best past bij jouw wensen, hoeveel hiervan nodig is en wat je dit gaat kosten. Pas na jouw akkoord vindt de behandeling plaats. De behandeling wordt als vrijwel pijnloos ervaren.

Voorzorg

De arts vraagt tijdens het consult naar jouw eventuele medicijngebruik. Gebruik van bloedverdunners vlak voor een behandeling kan leiden tot complicaties. Indien dergelijke medicijnen gebruikt worden, moeten deze in overleg met de voorschrijvend arts (huisarts of specialist) minimaal 1 week van tevoren gestaakt worden.
Eventuele make-up wordt voor de behandeling verwijderd. Er is verder geen voorzorg nodig voor een behandeling met fillers.

Nazorg

Na een behandeling met fillers zijn de volgende praktische zaken van belang:

• Gedurende de eerste 2 weken wordt extreme hitte (zonnebank en sauna) en koude afgeraden.

• Sporten wordt de dag van de behandeling afgeraden.

• Na de behandeling kunnen er bloeduitstortingen (blauwe plekjes), wat zwelling en wat roodheid ontstaan. Deze verdwijnen weer vanzelf.

• Meteen na de behandeling kun je gewoon werken.

• De eerste 6 weken dien je het behandelde gebied goed te beschermen    tegen de zon met een goede UV-beschermingsfactor (factor 30).