Fillers


Veel rimpels worden veroorzaakt doordat de huid door het verouderen slapper wordt en het onderhuidse vet en botvolume in het gezicht vermindert. Met fillers wordt het volume aangevuld, waardoor je huid plaatselijk meer op spanning komt te staan.

Zodoende worden rimpels en lijntjes minder zichtbaar en ziet je huid er gladder uit. Het gezicht krijgt hierdoor haar natuurlijke contouren weer terug. Het kan ook zo zijn dat het gezicht nooit het gewenste volume gehad heeft, denk bijvoorbeeld aan de lippen.


Introductie


Bij OranjeKlinieken maken wij gebruik van Restylane. Restylane is een hyaluronzuur filler waarbij het resultaat direct zichtbaar is en binnen twee weken optimaal. Deze filler stimuleert de aanmaak van collageen in de huid, waardoor de huid verjongt. Hyaluronzuur blijft 3 tot 18 maanden in de huid en wordt daarna volledig afgebroken door het eigen lichaam.

De arts bepaalt samen met jou welke Restylane filler het best past bij jouw wensen, hoeveel hiervan nodig is en wat je dit gaat kosten. Pas na jouw akkoord vindt de behandeling plaats. De behandeling wordt als vrijwel pijnloos ervaren.Veelgestelde vragen


Is het gevaarlijk om fillers te laten inbrengen als ik net een COVID-19 vaccinatie heb gehad?

Uit onderzoek is gebleken dat er een kleine kans bestaat dat een recente filler behandeling een reactie vertoont op een COVID-19-vaccinatie. 
Wij adviseren u daarom dringend om vanaf twee weken voor- tot twee na een COVID-19-vaccinatie geen fillerbehandeling te ondergaan.


Online afspraak

Boek een afspraak voor een vrijblijvend consult of boek meteen een behandeling in met een van onze specialisten.Fillers in kliniek Amersfoort

Maak een online afspraak in onze kliniek in Amersfoort voor behandelingen met fillers. U kunt bij ons een gratis filler consult inplannen om de mogelijkheden te bespreken met een van onze ervaren artsen. Wij plannen hiervoor voldoende tijd in zodat wij u ook eventueel direct kunnen behandelen.