Daan Polomski

Daan Polomski, (33 jaar) heeft zijn studie geneeskunde in 2019 afgerond aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Sinds april 2024 werkt Daan als cosmetisch arts bij OranjeKlinieken.

Daan vertelt waar zijn interesse in de esthetiek vandaan komt:

“Esthetiek en oog voor detail hebben mij van jongs af aan al beziggehouden. Mijn interesse voor de cosmetische geneeskunde is gestart tijdens mijn studie geneeskunde toen ik onderzoek deed naar geslachtsveranderingen. Hier werd mij voor het eerst duidelijk hoe belangrijk iemands uitstraling is en wat jij daar als arts voor rol in kunt spelen. Mijn stage op de plastische chirurgie en brandwondencentrum in Beverwijk benadrukte dit nog verder.

De combinatie van het technische handelen en het persoonlijke aspect spreken mij het meeste aan in dit vakgebied. Het proces om samen de betekenis en verwachtingen van een behandeling te ontdekken en dit vervolgens te realiseren, is voor mij een van de mooiste aspecten van het vak. Het geeft mij veel voldoening om bij te kunnen dragen aan het welzijn van een cliënt door binnen- en buitenkant met elkaar te laten matchen, op een veilige en natuurlijke manier, met de juiste uitstraling. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van het volledige gezicht.”