Wouter van Seggelen

Wouter van Seggelen, (33 jaar) heeft zijn studie geneeskunde in 2012 afgerond aan de Universiteit van Amsterdam.

Aanvankelijk is hij gaan werken in de chirurgie maar hij heeft een paar jaar geleden de overstap gemaakt naar de dermatologie en cosmetiek

Wouter vertelt waar zijn interesse in de cosmetiek vandaan komt:

“We zijn altijd zoekende om een goede indruk te maken op de mensen om ons heen. Met de cosmetiek kunnen we met zeer eenvoudige en veilige handelingen mooie resultaten boeken, hierdoor krijg je vaak een gezonder en zelfverzekerde uitstraling”.

Dermatologie= kennis van de huid

Op de vraag waarom klanten een afspraak zouden moeten maken bij Wouter, kan hij duidelijk zijn:

“Mijn interesse voor dermatologie werkt hand in hand met de cosmetiek, hierdoor heb ik een goede kennis van de huid en weet daarom deze kennis ook optimaal toe te passen in de praktijk van de cosmetische zorg. Hiernaast krijg ik vaak te horen dat ik een goed oog voor detail heb”.

Wouter is een all round cosmetisch arts die niet de voorkeur geeft aan bepaalde behandelzones maar het gezicht als één geheel ziet. Hij werkt graag samen met de klant. Dit betekent het opstellen van een behandelplan om samen tot een natuurlijk en gewenst resultaat te komen. Hij is van mening dat ieder persoon uniek is en het daarom belangrijk is om elke behandeling persoonsgericht toe te passen.

Hoe verloopt een consult bij Wouter:

Wouter: “Als je bij mij komt gaan we aanvankelijk alle behandelmogelijkheden bespreken. Ik heb een brede kennis op het gebied van cosmetische zorg en kan je vragen beantwoorden. Hiernaast heb ik een rustige uitstraling en ga ik secuur te werk.

Zeker als het de eerste keer dat je een behandeling ondergaat, is het goed om uitvoerig geïnformeerd te worden. Samen komen we tot een mooi resultaat.

Je kunt bij Wouter terecht voor injectables of een ooglidcorrectie.