simin wahedi

Simin Wahedi

Simin Wahedi (33 jaar) voltooide de studie Biomedische Wetenschappen (UMC Utrecht) in 2014 en geneeskunde (Erasmus MC Rotterdam) in 2018. Als arts heeft zij ervaring opgedaan op de Intensive Care, cardiologie en de spoedeisende hulp. Vervolgens heeft zij de overstap gemaakt naar huisartsgeneeskunde en cosmetiek.
BIG: 79925144201

Als arts koester ik een diep gevoel van verantwoordelijkheid en betrokkenheid bij het verbeteren van iemands gezondheid. Het uiterlijk, zelfbeeld en het zelfvertrouwen zijn een belangrijk onderdeel van de algehele gezondheid. Daarom kan een goede medische expertise zowel in deskundigheid als oprechte interesse niet los van de cosmetiek. En met dat idee streef ik naar het hoogst mogelijke niveau van zorg. Ik geloof in het belang van perfectie in mijn vakgebied en doe er alles aan, van consult tot aan behandeling, om het beste resultaat, aangepast op de persoon, te behalen.

Cosmetische geneeskunde verder dan alleen oppervlakkige esthetiek

Voor mij is een kwalitatief goede cosmetische behandeling, een behandeling die resulteert in een natuurlijk ogend resultaat wat de individuele kenmerken van de persoon verbetert en hun unieke schoonheid accentueert. Ik ben helaas dus niet een dokter van enkel oppervlakkige esthetiek, waar ik ‘on demand’ werk. Ik hecht waarde aan uw wensen en verwachtingen, maar ben ook eerlijk als dit niet reëel zou zijn. Vaak zijn er meerdere behandelopties om een perfect resultaat te behalen. Mijn doel is daarom om u te begrijpen, u de juiste informatie te geven en samen uiteindelijk een ideale uitkomst te realiseren.