simin wahedi

Simin Wahedi

Simin Wahedi voltooide de studie Biomedische Wetenschappen (UMC Utrecht) in 2014 en geneeskunde (Erasmus MC Rotterdam) in 2018. Als arts heeft zij ervaring opgedaan op de Intensive Care, cardiologie, de spoedeisende hulp en huisartsgeneeskunde.
BIG: 79925144201
Het zelfbeeld en het zelfvertrouwen zijn een belangrijk onderdeel van de algehele gezondheid. Daarom kan een goede medische expertise zowel in deskundigheid als oprechte interesse daarin niet los van elkaar. En met dat idee streef ik naar het hoogst mogelijke niveau van zorg. Als arts koester ik een diep gevoel van verantwoordelijkheid en betrokkenheid bij het verbeteren van iemands gezondheid. Ik geloof in het belang van perfectie in mijn werk en doe er alles aan, van consult tot aan behandeling, om het beste resultaat, aangepast op de persoon, te behalen.
Voor mij is een hoogwaardige ingreep er een die leidt tot een natuurlijk ogend resultaat, waarbij de individuele kenmerken van de persoon worden verbeterd en hun unieke fysiologische eigenschappen worden geaccentueerd. Het streven is niet louter esthetisch, maar vooral gericht op het bereiken van verbeteringen die de gezondheid en functionele aspecten van de persoon positief beïnvloeden. Ik ben dus helaas niet een dokter van oppervlakkige esthetiek, waar ik ‘on demand’ werk. Ik hecht waarde aan uw wensen en verwachtingen, maar ben ook eerlijk als dit niet reëel zou zijn. Vaak zijn er meerdere behandelopties om een resultaat te behalen. Mijn doel is daarom om u te begrijpen, u de juiste informatie te geven en samen uiteindelijk een ideale uitkomst te realiseren.