Gitta Kleinveld

Gitta heeft haar opleiding tot basisarts afgerond in 2005 waarna ze 2 jaar werkzaam is geweest als arts assistent Kindergeneeskunde.  Sinds 2011 mag Gitta zichzelf ‘huisarts’ noemen en inmiddels werkt zij al weer 8 jaar met veel plezier als huisarts te Utrecht.

“In deze jaren bemerkte ik dat ik veel affiniteit heb met kleine ingreepjes en injecties” vertelt Gitta. “Onder anderen daarom heb ik de opleiding gevolgd tot cosmetisch arts en zal ik dit combineren met het huisartsenvak”.

Kleine ingreep=groot resultaat

Gitta: “Het leuke aan de cosmetische sector vind ik, dat je met een kleine ingreep een groot en mooi cosmetisch resultaat kunt behalen zonder de natuurlijke schoonheid te verliezen. Daarmee kan ik vele mensen heel blij maken”

Gitta vertelt hoe ze te werk gaat: “Met mij treft u een open, nauwkeurige en enthousiaste arts, die het heel belangrijk vindt om goed naar de wensen van haar klanten te luisteren. We maken gezamenlijk een plan van aanpak, waar we beiden achterstaan en waar we een mooi  en natuurlijk resultaat mee verkrijgen”.

Je kunt een consult boeken bij Gitta op de maandag-, en donderdagavond.