Caroline in der Maur

Na het in 1999 afronden van haar opleiding tot basisarts aan de Universiteit van Utrecht, heeft zij werkervaring opgedaan in het buitenland binnen de Keel-, Neus en Oorheelkunde. Hierna heeft zij gewerkt op de spoedeisende hulp chirurgie en vervolgens 4 jaar binnen de Keel-, Neus- en Oorheelkunde (Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis & Erasmus MC).

BIG: 19050051901

In 2009 heeft zij haar huisartsenopleiding afgerond waarna ze aan het werk is gegaan als huisarts te Amersfoort.

Binnen deze praktijk werden reeds cosmetische ingrepen verricht door twee van haar collega’s. Het verrichten van cosmetische ingrepen met een rimpelbehandeling en fillers leek haar een leuke aanvulling op haar huidige werkzaamheden als huisarts.

Een frisse uitstraling

Caroline legt uit wat haar motiveert: “Met een relatief kleine ingreep kun je veel betekenen voor iemands uitstraling en zelfvertrouwen en klachten als hoofdpijn effectief behandelen. Mensen behandelen terwijl niemand kan zien dat ze behandeld zijn, met een zo’n natuurlijk mogelijk resultaat, is hierbij het streven.

Ik creëer het liefst een frisse en natuurlijke uitstraling maar bewaak wel mijn eigen grenzen als behandelaar”

Caroline vertelt hoe ze te werk gaat:
“Het is belangrijk om de tijd te nemen om goed te luisteren naar iemands wensen, eerlijk advies te geven en uitleg te geven welk resultaat iemand mag verwachten van de behandeling. Verwachtingen en mogelijkheden op elkaar afstemmen.”