Btx in meerdere zones: de kracht van een harmonieuze verjonging

Btx in meerdere zones: de kracht van een harmonieuze verjonging

Rimpels en fijne lijntjes: door de tijd heen ontkomen we er niet aan. Voor sommige zijn het ongewenste gasten die ze liever vandaag dan morgen uitzwaaien. Gelukkig is daar op een eenvoudige manier iets aan te doen, zónder je natuurlijke expressie te verliezen.

Het is meer dan alleen rimpelvermindering

Btx is een veel gebruikte behandeling die rimpels en fijne lijntjes vermindert. De stof wordt in kleine hoeveelheden in de spieren van het gezicht geïnjecteerd, waardoor deze tijdelijk worden verlamd. Dit zorgt ervoor dat de rimpels minder zichtbaar worden, en de huid een strakkere en jongere uitstraling krijgt. Maar Btx is meer dan rimpelvermindering. Het gaat er om dat jij lekkerder in je vel gaat zitten. Zelfverzekerdheid en een positieve uitstraling zijn immers onbetaalbaar.

Harmonieuze verjonging van het gezicht

Soms kiezen onze klanten ervoor om btx in één zone te laten behandelen, bijvoorbeeld de frons of de kraaienpootjes. Echter, er zijn verschillende voordelen aan het behandelen van meerdere zones tegelijkertijd. In tegenstelling tot een focus op één zone, zorgt een multi-zone behandeling voor een harmonieuze verjonging van het gezicht. De frons, kraaienpootjes en voorhoofd zijn wellicht de meest bekende gebieden, maar vergeet ook de kracht van een wenkbrauwlift of het behandelen van de rokerslijntjes niet.

De voordelen van het behandelen van meerdere zones:

  • Natuurlijk resultaat: Door meerdere zones te behandelen, pakken we de rimpels in je gezicht op een holistische manier aan. Dit zorgt voor een harmonieus en natuurlijk resultaat.
  • Preventief: Door de spieren te ontspannen, worden nieuwe rimpels minder snel gevormd. Een investering in de toekomst.
  • Tijd besparen: In één afspraak klaar, ideaal voor de drukke agenda.
  • Kosten besparen: Het behandelen van meerdere zones tegelijk, is voordeliger dan meerdere losse zones.

Veel voorkomende gecombineerde rimpelzones:
Er zijn diverse mogelijkheden, maar dit zijn de meeste gekozen zones:

  1. Frons + kraaienpootjes: Dit is wellicht de meest populaire combinatie. De fronsrimpels zorgen voor een boze blik, terwijl de kraaienpootjes je er onnodig vermoeid kunnen laten uitzien. Door deze zones te combineren, creëer je een open en frisse blik.
  2. Frons + voorhoofd: Deze combinatie is ideaal om horizontale lijnen op het voorhoofd te verminderen en de fronsrimpels te verzachten. Deze twee zones zijn eigenlijk onlosmakelijk met elkaar verbonden, en hebben aanzienlijk minder effect wanneer het solo behandeld wordt.
  3. Kraaienpootjes + wenkbrauwlift: Door de kraaienpootjes te behandelen en de wenkbrauwen te liften, krijg je een jongere en open uitstraling.
  4. Liplijnen + marionetlijnen: De behandeling van liplijnen kunnen rimpels en plooien rond de mond verzachten, terwijl de marionetlijnen (de lijntjes die van de mondhoeken naar de kin lopen) minder zichtbaar worden.

Maak kennis met onze mogelijkheden
Bij OranjeKlinieken staat jouw veiligheid, tevredenheid én natuurlijk blijvende uitstraling voorop. We werken uitsluitend met ervaren artsen die de nieuwste technieken toepassen en jou een eerlijk advies geven over het al dan niet combineren van de beste zones voor een optimaal resultaat.

Boek eenvoudig een vrijblijvend consult via onze site. Hierin bespreken we dan jouw wensen en bekijken samen wat de beste oplossing is voor jouw unieke schoonheid.