Assistente/gastvrouw cosmetische kliniek Amersfoort (ZZP)

OranjeKlinieken is één van de meest toonaangevende cosmetische klinieken in Amersfoort. Wij zijn op zoek naar een representatieve en communicatief sterke assistente/gastvrouw. Jij bent het visitekaartje van onze kliniek.

Werkzaamheden

  • Het correct en vriendelijk ontvangen van cliënten in onze kliniek.
  • Jij bent de eerste die de cliënt ziet dus is het belangrijk om een positieve, vriendelijke en rustige indruk op de cliënt te maken. Je moet de cliënt kunnen geruststellen.
  • Balie werkzaamheden (koffie / thee verzorgen voor de cliënt, invoeren van gegevens in ons klantenbestand, afspraken inplannen in de agenda via de mail en telefonisch, foto’s maken van cliënten, bijhouden voorraad, pinbetalingen).
  • Administratieve werkzaamheden, voorraadbeheer, ondersteuning Kliniek Manager

Functie-eisen

Je bent woonachtig in omgeving Amersfoort, representatief, zelfstandig, proactief, initiatiefrijk, communicatief vaardig, spreekt ABN, MBO werk- en denkniveau, je kunt goed multi-tasken en organiseren. Je hebt ervaring in klantencontact en administratie. Je staat stevig in je schoenen en hebt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Wat kunnen wij jou bieden?

Een afwisselende functie binnen de cosmetische branche waar je jezelf kan ontwikkelen. Een fijne werkplek in een prachtig pand in Amersfoort binnen een jong, ambitieus team van leuke collega’s. Een marktconform uurtarief.

Heb je interesse?

Herken je jezelf in dit profiel en ga je deze uitdaging graag gaan, stuur ons dan jouw sollicitatiebrief en CV met foto naar info@oranjeklinieken.nl. Voor meer informatie over wie wij zijn en wat we doen, kan je kijken op onze website: www.oranjeklinieken.nl. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!