Lipfillers: feiten en fabels die je nog niet wist…

Lipfillers: feiten en fabels die je nog niet wist…

Lipfillers zijn een populaire cosmetische behandeling die de volume en vorm van de lippen kan vergroten en rimpels rond de mond kan verminderen. Maar net als bij elke medische ingreep, zijn er veel fabels en misvattingen over lipfillers. Bij OranjeKlinieken vinden we het belangrijk dat onze cliënten goed geïnformeerd zijn over de mogelijkheden en risico’s van lipfillers. Daarom bespreken we in deze blog de meest voorkomende feiten en fabels over lipfillers, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen over deze behandeling.

Feit: Lipfillers zijn tijdelijk

De meeste lipfillers worden gemaakt van hyaluronzuur, een lichaamseigen stof die van nature in de loop van de tijd wordt afgebroken. Hierdoor zijn de resultaten van de behandeling tijdelijk en duren ze doorgaans 6 tot 12 maanden.

Fabel: Lipfillers zijn pijnlijk

De meeste mensen ervaren slechts minimale pijn of ongemak tijdens de injectie van lipfillers. Er kan een verdovingscrème worden gebruikt om het gebied te verdoven en de procedure comfortabeler te maken.

Feit: Er zijn verschillende soorten lipfillers

Er zijn verschillende soorten lipfillers beschikbaar, elk met hun eigen unieke eigenschappen. Onze ervaren artsen kunnen je helpen bepalen welk type filler het beste bij je past, afhankelijk van je gewenste resultaten en je lippen.

Fabel: Lipfillers zien er altijd onnatuurlijk uit

Wanneer lipfillers door een ervaren arts worden geïnjecteerd, kunnen ze een natuurlijke uitstraling geven die de lippen voller en mooier maakt. De sleutel is om een subtiele hoeveelheid filler te gebruiken en deze op de juiste plaatsen te injecteren, zonder het te laten resulteren in de bekende ‘duck face’ lippen.

Feit: Het is belangrijk om een gekwalificeerde arts te raadplegen

Het is belangrijk om een gekwalificeerde arts te raadplegen die ervaring heeft met het injecteren van lipfillers. Dit helpt het risico op complicaties te
verminderen en zorgt voor het beste mogelijke resultaat. Bij OranjeKlinieken werken we uitsluitend met ervaren en gediplomeerde artsen die gespecialiseerd zijn in cosmetische ingrepen.

Fabel: Iedereen zal merken dat je lipfillers hebt

Als lipfillers subtiel worden geïnjecteerd, is het voor anderen misschien niet eens merkbaar dat je ze hebt. Onze artsen zullen met je samenwerken om de perfecte look voor je te creëren, die past bij jouw natuurlijke schoonheid.

Fabel: Je kunt je lippen niet meer bewegen nadat je lipfillers hebt gekregen

Je kunt je lippen na het injecteren van lipfillers normaal bewegen. Er kan echter wat tijdelijke zwelling of gevoeligheid zijn, waardoor het bewegen van je lippen een beetje ongemakkelijk aanvoelt.

Wil je meer weten?

Ben je benieuwd of lipfillers iets voor jou zijn? Neem dan gerust contact op met ons voor een gratis consult. Tijdens dit consult bespreken we je wensen en verwachtingen en bekijken we of lipfillers de juiste behandeling voor je zijn.

OranjeKlinieken: Voor een natuurlijke en mooie uitstraling, zodat jij lekker in je vel zit!

Bij OranjeKlinieken streven we ernaar om onze cliënten te helpen de beste versie van zichzelf te worden. We bieden een breed scala aan cosmetische behandelingen, waaronder lipfillers, die je kunnen helpen om je zelfvertrouwen te vergroten en je mooier te voelen. Onze artsen zijn experts in hun vakgebied en gebruiken de nieuwste technieken om je de best mogelijke zorg te bieden. Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis consult en ontdek wat OranjeKlinieken voor jou kan betekenen.