Restylane Skinboosters™ zorgt voor een geleidelijke verbetering van de huidkwaliteit door gebruik te maken van hydraterende micro-injecties met  hyaluronzuur.

De  wetenschappelijk bewezen werking van gestabiliseerd hyaluronzuur zorgt voor een langdurige en diepe hydratatie van de huid daar waar dat het meest nodig is. Deze intensieve behandeling geeft de huid haar mooie en natuurlijke gloed terug en zal de huid gladder, elastischer en steviger maken.
Restylane is het beste merk ter wereld als het gaat om kwaliteit, resultaat en klanttevredenheid.

Waarom een Restylane Skinboosters™ behandeling?

In tegenstelling tot de corrigerende werking van fillers (rimpels opvullen, volume vermeerderen, contourverbetering), worden skinboosters gebruikt om de huid van binnenuit te verzorgen. Skinboosters verbeteren de kwaliteit van de huid door de hydrobalans te herstellen en de elasticiteit te verbeteren. Hierdoor treedt vermindering van oneffenheden en lijntjes op en wordt er een soepele en gladde huid gecreëerd.

Werking

 • Het langdurig diep hydrateren van de huid
 • Het herstellen van de hydrobalans
 • De vermindering van oneffenheden en lijntjes
 • Een soepele, gladde huid
 • Vermindering van acnelittekens en zonbeschadiging

Te behandelen gebieden

 • Het gezicht
 • De hals
 • De lippen
 • De handen
 • Het decolleté

De behandeling

De behandeling bestaat uit een serie zeer fijne injecties toegediend door een van onze gespecialiseerde artsen.

De injecties worden bij voorkeur toegediend in drie behandelsessies, met tussenpozen van twee tot vier weken, voor een geleidelijk herstel van de elasticiteit en gladheid van de huid.

 • Tijdens het eerste consult krijg je uitgebreid uitleg van de arts over het te verwachten resultaat en wordt direct de eerste behandeling uitgevoerd. Na 2-4 weken volgt de tweede behandeling en 2-4 weken daarna de derde behandeling.

Voor een behandeling van de handen volstaat meestal één behandeling.

 • Je komt geregeld langs voor een onderhoudsbehandeling (ongeveer elk halfjaar) wat zorgt voor een langdurig resultaat.

In klinische onderzoeken is aangetoond dat een behandeling met Restylane Skinboosters langdurig effect heeft; de verbeterde elasticiteit van de gezichts- en handhuid houdt aan tot twaalf maanden na de eerste behandeling.

Restylane Skinboosters worden al ruim twaalf jaar gebruikt door esthetisch artsen. Inmiddels zijn er al meer dan 3,5 miljoen behandelingen uitgevoerd met deze producten.

Voor en na de behandeling

Voor de behandeling

Ons advies is om 30 minuten voor de behandeling aanwezig te zijn, zodat wij de Emla creme (verdovende creme) kunnen aanbrengen. Om blauwe plekken te voorkomen kun je 5 dagen vóór de behandeling beginnen met Arnica druppels. Het is aan te raden om 5 dagen voor de behandeling te stoppen met alle voedingssupplementen, vitamines en visolie. Ook kun je voorafgaand aan je behandeling beter geen bloedverdunnende medicijnen gebruiken zoals Aspirine, Naproxen en Ibuprofen (dit laatste eventueel na overleg met de arts). Gelieve 48 uur vóór de behandeling geen alcohol te nemen.

Na de behandeling

De eerste week na de Restylane Skinbooster behandeling dien je zonnestraling te vermijden. Ons advies is dagelijks een zonnefactor (min. SPF30) te gebruiken. Wij raden het gebruik van de sauna of zonnebank af in de eerste week na de behandeling. Tevens is het beter om twee weken geen schoonheidsbehandeling (zoals scrub, peeling etc) te ondergaan.

Hersteltijd

Er kunnen over het hele gebied na een Restylane Skinbooster behandeling zwellingen en blauwe plekken optreden. Deze zwellingen trekken na enkele dagen weg. De duur van de zwellingen en blauwe plekken is per persoon verschillend. Bij de ene persoon trekt het na 3-5 dagen weg en bij de ander kan het iets langer duren. Ieder lichaam reageert immers anders na een behandeling.

Duur resultaat

Het resultaat van een Restylane Skinbooster behandeling is ongeveer 12 maanden zichtbaar en zal geleidelijk afnemen in de laatste maanden. Het resultaat kan per individu verschillen.

Prijzen:

Gezicht en decolleté; Een kuur* van drie behandelingen kost € 895,- en bestaat uit een:

 • Uitgebreid intake gesprek en een eerste behandeling met 2 ml Skinbooster
 • Vervolgbehandeling binnen 2-4 weken met 1 ml Skinbooster
 • Tweede vervolgbehandeling binnen 2-4 weken met 1 ml Skinbooster

Eenmalige behandeling met 2 ml Skinbooster kost 495,-

Handen; Voor de handen volstaat één behandeling. De kosten hiervoor bedragen   495,- Je krijgt dan een uitgebreid intake gesprek en een behandeling met 2 ml Skinbooster