Afspraak maken

OranjeKlinieken in Amersfoort

Met onze speciale Summer Deal ben jij helemaal klaar om te stralen tijdens die heerlijke stedentrip met vriendinnen, de romantische bruiloft van je dochter of je eigen feestelijke verjaardag!

Summer Deal: 10% Korting op onze Btx & Fillers Combo!*

Geniet deze zomer van een stralende, frisse look met onze exclusieve Btx & Fillers Combo en bespaar 10%! Laat je verrassen door de kracht van deze effectieve combinatie en ervaar ultiem zelfvertrouwen tijdens die zonovergoten dagen. Onze Btx & Fillers Combo is de perfecte manier om er op je best uit te zien en met een ontspannen gevoel te genieten van alle mooie momenten die de zomer te bieden heeft.

OranjeKlinieken in Amersfoort

Met onze speciale Summer Deal ben jij helemaal klaar om te stralen tijdens die heerlijke stedentrip met vriendinnen, de romantische bruiloft van je dochter of je eigen feestelijke verjaardag!

Summer Deal: 10% Korting op onze Btx & Fillers Combo!*

Geniet deze zomer van een stralende, frisse look met onze exclusieve Btx & Fillers Combo en bespaar 10%! Laat je verrassen door de kracht van deze effectieve combinatie en ervaar ultiem zelfvertrouwen tijdens die zonovergoten dagen. Onze Btx & Fillers Combo is de perfecte manier om er op je best uit te zien en met een ontspannen gevoel te genieten van alle mooie momenten die de zomer te bieden heeft.

Yes, ik wil deze deal

facemap

Ontdek de te behandelen zones in het gezicht.

behandelingen

Kwaliteit, professionaliteit & persoonlijke aandacht

In de vestiging van OranjeKlinieken te Amersfoort worden kleine chirurgische behandelingen en injectables uitgevoerd door gespecialiseerde artsen, waarbij de nadruk ligt op kwaliteit, professionaliteit en persoonlijke aandacht. Al onze bevlogen artsen zijn mensen met jarenlange ervaring in de medische zorg. ‘Als kliniek heb je een enorme verantwoordelijkheid’. Mensen moeten er op kunnen vertrouwen dat ze in goede handen zijn.

Afspraak plannen

Wat onze Cliënten zeggen

Onze klanten zijn blij met ons. Lees hun ervaringen op Feedbackcompany.nl.
Een onafhankelijk platform.

Fantastisch geholpen

en uiterst vriendelijke en ontspannen benadering. Dit gaf echt een ontspannen sfeer, ook tijdens de ingreep. Het eindresultaat is fantatisch, krijg heel veel reacties en zal jullie dan ook van harte aanbevelen.

Hillegonda / Ooglidcorrectie

Ik ben geweest voor een profhilo behandeling

Tijdens de intake is goed uitgelegd wat de behandeling precies inhield, en ik ben heel tevreden over het resultaat, nu al. Ik kom nog terug voor een 2de behandeling. Daarbij was het ook heel gezellig! Dat was fijn, er hing een leuke sfeer en alles ging heel gemoedelijk.

Maria / Profhilo

Awesome!

Elk jaar kom ik vanuit Rotterdam naar Amersfoort gereden omdat ik hier zo prettig en vakkundig wordt behandeld! Vandaag ging ik voor een lipfiller behandeling. Een warm ontvangst bij binnenkomst, een duidelijke uitleg voor de behandeling, en het resultaat zoals altijd WAUW!

Sill / Lipfiller