LAST VAN HANGENDE OOGLEDEN EN EEN VERMOEIDE BLIK?

Vanaf een zekere leeftijd kom je er bijna niet onderuit; door huidverslapping krijg je last van overhangende oogleden die niet alleen het zicht beperken maar ook vermoeidheid en hoofdpijn kunnen veroorzaken. Nog maar niet te spreken over die telkens terugkerende vraag of je wel goed slaapt..

Heb je last van wallen?

Dan geeft dit een sombere en vermoeide indruk die waarschijnlijk niet in lijn is met hoe je je voelt. Nog maar niet te spreken over de opmerkingen dat je er moe uitziet…

Een ooglidcorrectie bij OranjeKlinieken te Amersfoort is medisch gezien een eenvoudige behandeling die een snelle en doeltreffende oplossing biedt voor hangende oogleden en wallen. Je ziet er weer jaren jonger uit en bent verlost van het gevoel dat je moeite moet doen om je ogen te kunnen openhouden.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Boek dan een gratis consult bij OranjeKlinieken!


Boek afspraak


Een correctie aan de oogleden bij OranjeKlinieken wordt uitgevoerd in de O.K. van onze hypermoderne Kliniek welke gevestigd is in de Amersfoortse wijk Vathorst. In deze kliniek kun je tevens terecht voor injectables zoals een rimpelbehandeling en fillers.

De ooglidbehandeling vindt plaats onder plaatselijke verdoving, waarbij de overtollige huid met eventueel wat vetweefsel, rondom de ogen, wordt verwijderd. De gehele ooglidcorrectie duurt niet langer dan een uurtje.

Gratis intakegesprek
Indien je overweegt om een einde te maken aan jouw vermoeide blik en/of je wallen, dan kun je een persoonlijk gesprek aanvragen met één van onze cosmetisch artsen binnen OranjeKlinieken te Amersfoort. Dit intakegesprek is geheel gratis.

PIJNLOZE CORRECTIE VAN JE OOGLEDEN

Een ooglidcorrectie is zo goed als pijnloos, omdat deze wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. Je krijgt dus geen volledige verdoving (narcose), waardoor je volledig bij bewustzijn bent. Na de correctie van de oogleden zullen de oogleden wel wat gevoelig zijn en kan er pijn ervaren worden, waarvoor pijnstillers gebruikt kunnen worden (paracetamol), maar in de praktijk blijkt meestal niet nodig te zijn.

UITSTEKENDE NAZORG NA DE OOGLIDCORRECTIE
Na de ooglid operatie maakt de arts of operatieassistente een afspraak om terug te komen voor nacontrole en krijg je adviezen mee voor thuis. Tevens ontvang je een telefoonnummer welke je 24/7 kunt bellen in het geval dat er toch nog vragen zijn.

Tijdens de ooglidcorrectienazorg controleert de arts het resultaat van de behandeling en beantwoordt alle vragen. De hechtingen worden verwijderd en er worden opnieuw foto’s gemaakt zodat jij met eigen ogen kunt aanschouwen wat het resultaat is van de ingreep aan de oogleden.

ORANJEKLINIEKEN TE AMERSFOORT, EEN VEILIG EN BETROUWBAAR ADRES VOOR JOUW COSMETISCHE INGREEP.

Al onze cosmetisch artsen zijn specifiek opgeleid voor het verrichten van cosmetische operaties zoals ooglidcorrecties en hebben een achtergrond, zoals plastische chirurgie en dermatologie, welke ze uitermate geschikt maakt voor het verrichten van correcties aan o.a. de oogleden. onze kliniek, waaraan 6 artsen verbonden zijn, is voorzien van een gloednieuwe operatiekamer zodat we een optimale hygiëne en veiligheid kunnen garanderen.

Lees hier hoe anderen de ooglidcorrectie bij Oranjeklinieken ervaren hebben. Of boek hieronder een intakegesprek.