Hangende oogleden en een vermoeide blik verhelpen met een ooglidcorrectie.

Vanaf een zekere leeftijd kom je er bijna niet onderuit: door huidverslapping krijg je last van overhangende oogleden die niet alleen je zicht beperken maar ook vermoeidheid en hoofdpijn kunnen veroorzaken. Nog maar niet te spreken over die terugkerende vraag of je wel goed slaapt.

Heb je last van wallen?

Dan geeft dit een sombere en vermoeide indruk die waarschijnlijk niet in lijn is met hoe je je voelt. Een ooglidcorrectie bij OranjeKlinieken te Amersfoort is medisch gezien een eenvoudige behandeling die een snelle en doeltreffende oplossing biedt voor hangende oogleden en wallen. Je ziet er weer jaren jonger uit en bent verlost van het gevoel dat je moeite moet doen om je ogen te kunnen openhouden.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Boek dan een gratis consult bij OranjeKlinieken!


Boek afspraak


Een correctie aan de oogleden bij OranjeKlinieken wordt uitgevoerd in de O.K. van onze hypermoderne Kliniek welke gevestigd is in de Amersfoortse wijk Vathorst. In deze kliniek kun je ook terecht voor injectables zoals een rimpelbehandeling en fillers.

De ooglidcorrectie vindt plaats onder plaatselijke verdoving. De overtollige huid en eventueel wat vetweefsel wordt rondom de ogen verwijderd. De gehele ooglidcorrectie duurt niet langer dan een uurtje.

PIJNLOZE CORRECTIE VAN JE OOGLEDEN

Een ooglidcorrectie is zo goed als pijnloos, omdat deze wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. Je krijgt dus geen volledige verdoving (narcose). De oogleden zullen wat gevoelig zijn na de behandeling en er kan wat pijn ervaren worden. Hiervoor kun je pijnstillers gebruiken zoals paracetamol, maar in de praktijk blijkt dit meestal niet nodig te zijn.

UITSTEKENDE NAZORG NA DE OOGLIDCORRECTIE

Na de ooglidcorrectie maakt de arts of operatieassistente een afspraak om terug te komen voor nacontrole en krijg je adviezen mee voor thuis. Daarnaast ontvang je een telefoonnummer dat je 24/7 kunt bellen in het geval je nog vragen hebt. 

De arts controleert tijdens de nacontrole het resultaat van de behandeling en beantwoordt al je vragen. De hechtingen worden verwijderd en er worden opnieuw foto’s gemaakt. Dit zodat jij met eigen ogen kunt aanschouwen wat het resultaat is van de ingreep aan de oogleden.

ORANJEKLINIEKEN TE AMERSFOORT, EEN VEILIG EN BETROUWBAAR ADRES VOOR JOUW COSMETISCHE INGREEP.

Al onze cosmetisch artsen zijn specifiek opgeleid voor het verrichten van cosmetische operaties zoals ooglidcorrecties en hebben een achtergrond in de plastische chirurgie en dermatologie. Dit zorgt ervoor dat onze artsen uitermate geschikt zijn voor het verrichten van correcties aan o.a. de oogleden. Aan onze kliniek zijn 6 artsen verbonden en de kliniek is voorzien van een gloednieuwe operatiekamer zodat we een optimale hygiëne en veiligheid kunnen garanderen.

Lees hier hoe anderen de ooglidcorrectie bij Oranjeklinieken ervaren hebben of boek hieronder een intakegesprek.

Gratis intakegesprek
Overweeg je om een einde te maken aan jouw vermoeide blik en/of je wallen? Vraag dan een persoonlijk gesprek aan met één van onze cosmetisch artsen binnen OranjeKlinieken. Dit intakegesprek is geheel gratis.