Hoeveel ml filler heb ik nodig? Een gids voor een natuurlijk resultaat bij OranjeKlinieken

Vraag je je af hoeveel volume je kunt bereiken met 1 ml filler? Bij OranjeKlinieken, jouw specialist in filler behandelingen, helpen we je graag om een duidelijk beeld te krijgen van wat er mogelijk is met verschillende hoeveelheden filler. Laten we de opties even op een rij zetten:

0,5 – 1 ml filler: Subtiele verbetering

Met 0,5 tot 1 ml filler kun je rekenen op een subtiele volumevergroting of rimpelvermindering. Denk hierbij aan kleine verbeteringen, zoals het contouren van de lippen of het aanpakken van fijne lijntjes rond de ogen, zoals kraaienpootjes. Deze hoeveelheid is perfect voor mensen die voor het eerst fillers proberen of op zoek zijn naar een subtiel resultaat.

1 – 2 ml filler: Zichtbare verjonging

Bij 1 tot 2 ml filler wordt het effect meer zichtbaar. Dit is ideaal voor volumevergroting van de wangen, het verzachten van de neus-lippenplooi of het corrigeren van marionetlijnen. Deze hoeveelheid geeft je een frisse, jeugdige uitstraling zonder dat het er onnatuurlijk uitziet.

2+ ml filler: Significante verbetering

Wanneer je op zoek bent naar een meer uitgesproken verandering, zoals het accentueren van de jukbeenderen, het definiëren van de kaaklijn of het verbeteren van de kin, kun je meer dan 2 ml filler overwegen. Dit zorgt voor een duidelijke, maar nog steeds natuurlijke transformatie.

Ieder gezicht is uniek

Het is belangrijk om te onthouden dat ieder gezicht uniek is. De juiste hoeveelheid filler die jij nodig hebt, hangt af van verschillende factoren, zoals je gezichtsstructuur, huidtype en de resultaten die je wilt bereiken. Bij OranjeKlinieken nemen we de tijd om jouw specifieke wensen te bespreken en je een advies op maat te geven. Onze ervaren artsen zorgen ervoor dat het resultaat altijd natuurlijk oogt en past bij jouw uitstraling.

Voor & na foto fillerbehandeling

Kies voor een consult bij OranjeKlinieken

Benieuwd wat fillers voor jou kunnen betekenen? Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult bij OranjeKlinieken. Onze specialisten geven je een realistisch beeld van de mogelijkheden en begeleiden je door het hele proces, van advies tot behandeling.