Frank Weesie

Frank Weesie (1981) heeft zowel de studie biomedische wetenschappen als de studie geneeskunde afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Als arts heeft hij klinische ervaring opgedaan bij de interne geneeskunde, cardiologie en longziekten met onder andere werkzaamheden op de spoedeisende hulp en de eerste harthulp. Inmiddels is hij werkzaam binnen de dermatologie en cosmetiek.

BIG: 79920304501

Passie voor de huid

Ik houd mij dagelijks bezig met zorg voor de huid. Vanuit de dermatologie richt mijn aandacht zich op huidziekten, terwijl ik me binnen de cosmetische zorg bezig houd met de esthetiek van de huid. Beide facetten van huidzorg hebben impact op het zelfbeeld van een patiënt of klant. Mensen zijn visueel ingesteld en we kunnen maar één keer een eerste indruk maken.

Daarom vind ik het mooi dat we vanuit cosmetisch oogpunt kunnen helpen om deze eerste indruk positief te veranderen door iemands uitstraling te verbeteren en zelfvertrouwen te vergroten.

Hierbij streef ik naar een zo’n natuurlijk mogelijke “look”. Ik vind het belangrijk om samen met u de wensen en mogelijkheden te bespreken, waarbij het uitgangspunt is om verder te kijken dan alleen de “zones”, aangezien het hele gezicht in balans moet zijn.